Gratis haar- en hoofdhuidanalyse

Bij Berino Care zijn wij gespecialiseerd in diverse haar- en hoofdhuidproblemen. Maak een afspraak voor een gratis haar- en hoofdhuidanalyse. Met de Mediscope nemen we jouw hoofdhuid onder de loep waardoor wij een goed beeld krijgen van de oorzaak van jouw haar- en hoofdhuidprobleem. Tijdens de analyse kun je meekijken op een beeldscherm zodat je de uitleg en onderbouwing zelf ook goed begrijpt. Na deze analyse wordt er door onze specialisten een behandelplan opgesteld om jouw haar- of hoofdhuidprobleem aan te pakken.
Maak een afspraak
oorzaak haaruitval

Veelvoorkomende hoofdhuidproblemen

HOOFDHUIDANALYSE

Twijfel je of je last hebt van een haar- of hoofdhuidprobleem? Neem contact met ons op of maak online een afspraak voor een gratis haar- en hoofdhuidanalyse.

Maak een afspraak

Wat jouw haar- of hoofdhuid probleem ook is, wij begrijpen dat je je wellicht onzeker en kwetsbaar voelt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je alvast kennis maakt met onze specialisten van Berino Care. Zodat jij je bij ons op je gemakt voelt en jezelf durf te zijn tijdens de haar- en hoofdhuidanalyse. Maak makkelijk en snel een online afspraak. Je kunt de keuze maken door welke specialist je geholpen wilt worden, krijgt een kijkje in onze agenda’s en je kunt zelf een moment reserveren dat jou goed past.
Maak een afspraak

Contactinformatie

Biensma 28, Grou

Openingstijden

Wij werken alleen op afspraak.

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00
Woensdag 9.00 – 21.00
Donderdag 9.00 – 21.00
Vrijdag 9.00 – 21.00
Zaterdag 9.00 – 16.00
Zondag Gesloten

Telefoonnummer

0566-620233 (Grou)
06-22999841 (Bertina)

E-mail

info@berino.nl

Parkeren

U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur.
marwin talsma
marwin talsma
28/03/2023
Wat een top bedrijf, 1 woord geweldig
Kim Talsma
Kim Talsma
28/03/2023
Kom al jaren bij dit bedrijf, altijd tevreden naar huis met een goed geknipt kapsel.
Dyon Talsma
Dyon Talsma
28/03/2023
Fantastisch bedrijf! Enorm tevreden.
Hanneke van Tienhoven
Hanneke van Tienhoven
20/01/2023
In september kwam ik met heel dun naar op mijn achterhoofd voor een haarstukje. Bertina's advies: Doe eerst een kuur. Dat heb ik gedaan. In december had ik nieuwe dennennaald lange haren erbij. In januari al een bos haar. Super bedankt!
Marijke Kramer
Marijke Kramer
03/01/2023
Vanochtend weer een fijne professionele gezichtsbehandeling gehad bij Angela en daarna een mooie korte coupe met een toner om mijn eigen grijze 😉 haar op te frissen door Corrie. Ik ben weer helemaal fris en fruitig! En blij met Angela en Corrie!
Titia
Titia
14/12/2022
Gezellige zaak met bekwaam vriendelijk personeel. Voor het eerst haarextensions, goede uitleg en erg tevreden.
Marieke
Marieke
01/12/2022
Berino is My happy place 💖. Ik voel mij altijd welkom en gezien als klant. De huid- en haarspecialisten zijn echte toppers in hun vak en laten mij de beste versie van mezelf voelen!