Haarwerken

Heb je last van (overmatig) haaruitval of dunner wordend haar? Wat de oorzaak van jouw haaruitval ook is, wij begrijpen dat het kan zorgen voor onzekerheid. En dat is zonde, maar vooral onnodig. Met haarwerken en haarstukjes is namelijk veel mogelijk! Berino Care levert alle soorten haarwerken en maathaarwerken. Van synthetisch- tot echt haar, zowel machinaal als handgeknoopt. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeftes, en gaan samen met jou op zoek naar het haarwerk of haarstukje die het beste bij jou past. Mocht het toch zijn dat jouw perfecte haarwerk er niet tussen zit? Dan is het mogelijk om een haarwerk op maat te laten maken.

Wist je dat Berino Care is verkozen tot de beste haarwerksalon van Nederland? Daar zijn wij met onze Friese nuchterheid erg trots op.

Lees meer over haarwerkenContact opnemen

Haarwerken na chemotherapie

Wij hopen natuurlijk dat wij jou niet door deze reden als klant krijgen. Mocht je toch getroffen worden door deze nare ziekte, willen wij ervoor zorgen dat jij je zelfverzekerd en vrouwelijk blijft voelen. Wij luisteren naar jouw behoeften en nemen wij ruim de tijd voor jou om het juiste haarwerk voor jou te vinden. Mocht jouw perfecte haarwerk er niet tussen zitten, is er de mogelijkheid om een haarwerk op maat te laten maken. Ook hebben wij andere hoofdbedekking zoals sjaals of mutsjes.

Lees meer over haarwerken na chemotherapieContact opnemen

 

Wat Berino Care uniek maakt is dat wij 7 dagen in de week voor jou klaar staan. Je kunt ons altijd bellen en wij zorgen ervoor dat wij jou zo snel mogelijk kunnen helpen. Indien nodig komen wij bij jou thuis of in het ziekenhuis langs. Ook bieden wij unieke nazorg: mensen die een haarwerk van ons dragen ten gevolge van chemotherapie, komen vaak één keer in de maand om het haarwerk te laten wassen en worden heerlijk in de watten gelegd. Aan deze nazorg zijn geen kosten verbonden.

Haarstukjes

Het is niet altijd nodig om een haarwerk te dragen om haaruitval of dunner wordend haar te maskeren. Wij hebben naast haarwerken ook haarstukjes met verschillende bevestigingsmogelijkheden op het haar of op de hoofdhuid. Met een haarstukje kunnen gedeeltes van het hoofd bedekt worden. Op deze manier kunnen kalende plekken gecamoufleerd worden, kan het haar meer volume krijgen en kan er een voller aangezicht gegeven worden.

Lees meer over haarstukjesContact opnemen

Onze specialisten van Berino Care

Wat de oorzaak van jouw haaruitval ook is, wij begrijpen dat je je wellicht onzeker en kwetsbaar voelt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je alvast kennis maakt met onze specialisten van Berino Care. Zodat jij je bij ons op je gemakt voelt en jezelf durf te zijn. Het is onze missie om een vrouw ten alle tijden vrouw te laten voelen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken en haarstukjes, begeleiden je persoonlijk en geven altijd een eerlijk advies. Lees hier meer over Berino Care.

marwin talsma
marwin talsma
28/03/2023
Wat een top bedrijf, 1 woord geweldig
Kim Talsma
Kim Talsma
28/03/2023
Kom al jaren bij dit bedrijf, altijd tevreden naar huis met een goed geknipt kapsel.
Dyon Talsma
Dyon Talsma
28/03/2023
Fantastisch bedrijf! Enorm tevreden.
Hanneke van Tienhoven
Hanneke van Tienhoven
20/01/2023
In september kwam ik met heel dun naar op mijn achterhoofd voor een haarstukje. Bertina's advies: Doe eerst een kuur. Dat heb ik gedaan. In december had ik nieuwe dennennaald lange haren erbij. In januari al een bos haar. Super bedankt!
Marijke Kramer
Marijke Kramer
03/01/2023
Vanochtend weer een fijne professionele gezichtsbehandeling gehad bij Angela en daarna een mooie korte coupe met een toner om mijn eigen grijze 😉 haar op te frissen door Corrie. Ik ben weer helemaal fris en fruitig! En blij met Angela en Corrie!
Titia
Titia
14/12/2022
Gezellige zaak met bekwaam vriendelijk personeel. Voor het eerst haarextensions, goede uitleg en erg tevreden.
Marieke
Marieke
01/12/2022
Berino is My happy place 💖. Ik voel mij altijd welkom en gezien als klant. De huid- en haarspecialisten zijn echte toppers in hun vak en laten mij de beste versie van mezelf voelen!