Professionele haarwerken

We hebben jou liever door een andere reden als klant, maar mocht je last hebben van haarverlies, dan ben je bij onze salon met een ruim aanbod haarwerken in Friesland in goede handen. Wij bieden een uitgebreide collectie in professionele haarwerken, echt haar haarwerken en synthetische haarwerken, maar ook in losse haarstukjes.

Wat de oorzaak van jouw haaruitval ook is, wij begrijpen dat het kan zorgen voor onzekerheid. Daarom nemen wij ruim de tijd voor jou om te luisteren naar jouw wensen en behoeftes, en zoeken we samen naar het juiste haarwerk voor jou. Mocht het toch zijn dat jouw perfecte haarwerk er niet tussen zit? Dan is het mogelijk om een haarwerk op maat te laten maken.

Contact opnemen

Haarwerken in Friesland op maat

Soms zit het perfecte haarwerk er nog niet tussen en heeft het haarwerk specifieke aanpassingen nodig om een nog mooier resultaat te behalen. Op maat gemaakte haarwerken in Friesland zijn bij Berino Care ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de kleur en lengte van een haarwerk, maar ook uit wat voor soort haar je haarwerk bestaat. Wil je een haarwerk met slag, krul of stijlhaar? Ook de knooprichting, het model, de haardichtheid, knoopdichtheid en bevestigingsmogelijkheden kunnen naar wens gemaakt worden.

Er zijn veel verschillende haarsoorten mogelijk in een haarwerk. Van diverse echt haar soorten tot Cyber haar, ieder met zijn eigen kenmerken die kunnen aansluiten bij jouw wensen. Een haarwerk van echt haar wordt, zoals het al zegt, gemaakt van echt haar. Een haarwerk gemaakt van echt haar voelt dan ook alsof het je eigen haar is. Een voordeel van een haarwerk van echt haar is dan ook dat je het haarwerk kan behandelen en stijlen zoals je ben je eigen haar gewend was. Wel zijn er, zoals bij elk haarwerk, speciale verzorgingsproducten nodig om het haarwerk te onderhouden.

Cyber haar is kunsthaar dat een duurzame vezel bevat. Deze duurzame vezel zorgt voor een hoge kwaliteit haarwerk met vele voordelen. Zo is een haarwerk van cyber haar erg sterk en heel goed bestand tegen hitte. Dat maakt dat het haarwerk zeer geschikt in verschillende situaties. Zo is het geen enkel probleem om met een haarwerk van cyberhaar te douchen, zwemmen, sporten of een bezoek te brengen aan een sauna. Daarnaast zorgt de duurzame vezels ervoor dat een haarwerk van cyber haar een langere levensduur heeft dan andere haarwerken. Gemiddeld gaat een haarwerk van cyber haar 1 tot 2 jaar mee. Ook heeft cyber haar een natuurlijke uitstaling, verkleurt het haar door de vezel niet en voelt cyber haar nagenoeg als echt haar.

Er zijn dus veel mogelijkheden als het gaat om haarwerken in Friesland! Maatwerk wordt speciaal op basis van jouw wensen gemaakt, daarom heeft het een langere levertijd. Het begint met het maken van de basis waarop later het haar zal worden geknoopt. Met de verfijnde technieken van tegenwoordig is het mogelijk om een (nagenoeg) onzichtbaar haarwerk te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Haarstukjes

Het is niet altijd nodig om een haarwerk te dragen om haaruitval of dunner wordend haar te maskeren. Wij hebben naast haarwerken ook een uitgebreide collectie haarstukjes met verschillende bevestigingsmogelijkheden op het haar of op de hoofdhuid. Je leest meer over de mogelijkheden van haarstukjes.

Haarstukjes

Meer weten over haarwerken in Friesland?

Wat de oorzaak van jouw haaruitval ook is, wij begrijpen dat je je wellicht onzeker en kwetsbaar voelt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je alvast kennis maakt met onze specialisten van Berino Care. Zodat jij je bij ons op je gemakt voelt en jezelf durf te zijn. Wil je meer informatie over haarwerken in Friesland of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op.

marwin talsma
marwin talsma
28/03/2023
Wat een top bedrijf, 1 woord geweldig
Kim Talsma
Kim Talsma
28/03/2023
Kom al jaren bij dit bedrijf, altijd tevreden naar huis met een goed geknipt kapsel.
Dyon Talsma
Dyon Talsma
28/03/2023
Fantastisch bedrijf! Enorm tevreden.
Hanneke van Tienhoven
Hanneke van Tienhoven
20/01/2023
In september kwam ik met heel dun naar op mijn achterhoofd voor een haarstukje. Bertina's advies: Doe eerst een kuur. Dat heb ik gedaan. In december had ik nieuwe dennennaald lange haren erbij. In januari al een bos haar. Super bedankt!
Marijke Kramer
Marijke Kramer
03/01/2023
Vanochtend weer een fijne professionele gezichtsbehandeling gehad bij Angela en daarna een mooie korte coupe met een toner om mijn eigen grijze 😉 haar op te frissen door Corrie. Ik ben weer helemaal fris en fruitig! En blij met Angela en Corrie!
Titia
Titia
14/12/2022
Gezellige zaak met bekwaam vriendelijk personeel. Voor het eerst haarextensions, goede uitleg en erg tevreden.
Marieke
Marieke
01/12/2022
Berino is My happy place 💖. Ik voel mij altijd welkom en gezien als klant. De huid- en haarspecialisten zijn echte toppers in hun vak en laten mij de beste versie van mezelf voelen!