Een vrouw weer vrouw laten voelen

Bertina en Ino van den Berg zijn al ruim 25 jaar succesvol in het kappersvak. Zij zijn begonnen met de vestiging ‘Kapsalon Bertina’ in Grou en openden 14 jaar geleden hun tweede vestiging: ‘Berino the Art of Beauty’. Ondertussen zijn er nog twee vestigingen bijgekomen in Sneek (Berino en Mannen van den Berg). In Leeuwarden hebben wij een locatie in het ziekenhuis (Medisch Centrum Leeuwarden) op de afdeling Y1 (OCL). Berino Haarwerken is uitgeroepen tot beste haarwerksalon van Nederland.

Bertina heeft, door de ziekte van haar vader en later ook haar moeder, van dichtbij meegemaakt welke impact haarverlies heeft op je zelfvertrouwen en je functioneren in het dagelijks leven. Dat was voor haar een reden om zich te specialiseren in haarwerken, borstprotheses en lingerie. Bertina werkt samen met een team, goed opgeleide, medewerkers. Het team bestaat uit kapsters, visagisten, haarwerkspecialisten, nagelstylisten en schoonheidsspecialistes.

Onze missie is een vrouw ten alle tijden vrouw laten voelen.

berino-salon-5

Persoonlijke begeleiding

haarwerk-ruimte

Bij Berino Care zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken en haarstukjes. Wij begeleiden u persoonlijk en geven een eerlijk advies. U bent altijd verzekerd van een coupe die bij u past, natuurlijk en comfortabel.

Uiteraard hechten wij veel waarde aan uw privacy, daarom werken wij alleen op afspraak. In de salon is een speciale ruimte ingericht, waar wij u persoonlijk ontvangen. Uiteraard kan het intake gesprek en het passen van een haarwerk ook thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden.

Onze medewerkers zijn ook opgeleid in het herkennen en behandelen van diverse haar- en hoofdhuidproblemen. U kunt bij ons een afspraak maken voor een gratis haar- en hoofdhuidanalyse.

Naast het aanmeten van haarwerken en haarstukjes en het behandelen van hoofdhuidproblemen is Bertina gediplomeerd Mammacare adviseuse, dit houdt in dat zij gespecialiseerd is in het aanmeten van borstprotheses en lingerie.

SEHM & ANKO gecertificeerd

Berino is door de SEMH gecertificeerd. De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen.

Daarnaast is Berino ook een erkend haarwerkspecialist. Erkende haarwerkspecialisten zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dat betekent dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Wij waarborgen te allen tijde uw privacy. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie. Dit biedt u zekerheid en duidelijkheid. ANKO erkende haarwerkspecialisten hebben afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor zij voor u kunnen declareren. De vergoeding wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs van het haarwerk.

SEHM & ANKO

Maak kennis met het team

Suzanne Dijkstra
Suzanne Dijkstra
22/05/2021
Bij elk bezoek wordt je warm verwelkomd door een top team. Ze weten zich perfect te verdiepen in de klant.
Jantina Bleijinga
Jantina Bleijinga
20/05/2021
Al vele jaren klant. Bijna 10 jaar. Altijd top service en goede haar adviezen. Flexibel en vooral ontzettend klantvriendelijk en meedenkend personeel.
Nicole Kalter
Nicole Kalter
19/05/2021
Wederom ontzettend blij met het eind resultaat van mijn haar(/extensions). Personeel is vriendelijk, denkt met je mee, luister naar wensen en geeft goede adviezen. Altijd gezellig om hier in de stoel te zitten en de koffie staat klaar. Al jaren een zeer tevreden klant en ik zou het iedereen aanbevelen. Een absolute aanrader!
Jeroen&Corina Van Der Helm
Jeroen&Corina Van Der Helm
11/04/2021
Een heel fijn Team!! Ze zorgen ervoor dat je met een goed gevoel de deur uitgaat! Toppers!