Een vrouw weer vrouw laten voelen

Bertina en Ino van den Berg zijn al ruim 25 jaar succesvol in het kappersvak. Zij zijn begonnen met de vestiging ‘Kapsalon Bertina’ in Grou en openden 14 jaar geleden hun tweede vestiging: ‘Berino the Art of Beauty’. Ondertussen zijn er nog twee vestigingen bijgekomen in Sneek (Berino en Mannen van den Berg). In Leeuwarden hebben wij een locatie in het ziekenhuis (Medisch Centrum Leeuwarden) op de afdeling Y1 (OCL). Berino Haarwerken is uitgeroepen tot beste haarwerksalon van Nederland.

Bertina heeft, door de ziekte van haar vader en later ook haar moeder, van dichtbij meegemaakt welke impact haarverlies heeft op je zelfvertrouwen en je functioneren in het dagelijks leven. Dat was voor haar een reden om zich te specialiseren in haarwerken, borstprotheses en lingerie. Bertina werkt samen met een team, goed opgeleide, medewerkers. Het team bestaat uit kapsters, visagisten, haarwerkspecialisten, nagelstylisten en schoonheidsspecialistes.

Onze missie is een vrouw ten alle tijden vrouw laten voelen.

berino-salon-5

Persoonlijke begeleiding

haarwerk-ruimte

Bij Berino Care zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken en haarstukjes. Wij begeleiden u persoonlijk en geven een eerlijk advies. U bent altijd verzekerd van een coupe die bij u past, natuurlijk en comfortabel.

Uiteraard hechten wij veel waarde aan uw privacy, daarom werken wij alleen op afspraak. In de salon is een speciale ruimte ingericht, waar wij u persoonlijk ontvangen. Uiteraard kan het intake gesprek en het passen van een haarwerk ook thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden.

Onze medewerkers zijn ook opgeleid in het herkennen en behandelen van diverse haar- en hoofdhuidproblemen. U kunt bij ons een afspraak maken voor een gratis haar- en hoofdhuidanalyse.

Naast het aanmeten van haarwerken en haarstukjes en het behandelen van hoofdhuidproblemen is Bertina gediplomeerd Mammacare adviseuse, dit houdt in dat zij gespecialiseerd is in het aanmeten van borstprotheses en lingerie.

SEHM & ANKO gecertificeerd

Berino is door de SEMH gecertificeerd. De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen.

Daarnaast is Berino ook een erkend haarwerkspecialist. Erkende haarwerkspecialisten zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dat betekent dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Wij waarborgen te allen tijde uw privacy. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie. Dit biedt u zekerheid en duidelijkheid. ANKO erkende haarwerkspecialisten hebben afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor zij voor u kunnen declareren. De vergoeding wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs van het haarwerk.

SEHM & ANKO

Maak kennis met het team

Lisa Teigeler
Lisa Teigeler
07/03/2021
Wat een super salon! Erg fijn en vriendelijk geholpen, met een fantastisch mooi eindresultaat! Toppers!
Yvonne Peul
Yvonne Peul
03/03/2021
Fantastisch team, klantvriendelijk, kortom heerlijk genieten!! En natuurlijk Coronavriendelijk!!
Janke Jepma
Janke Jepma
03/03/2021
Fijne salon, goed advies, prettige sfeer, weer heerlijk nieuw kapsel en kleur
Hennie Blomsma
Hennie Blomsma
22/02/2021
Top bedrijf. Voor mij nummer 1 in haarwerken.
Anna Huizenga
Anna Huizenga
09/12/2020
Altijd weer prima.
Judith Deinum
Judith Deinum
23/11/2020
Ik ga altijd naar de schoonheidsspecialiste van Berino, wat helemaal top is. Laatst voor het eerst naar de kapsalon geweest. Zeer vriendelijk/leuk/professioneel geholpen. Omdat ik zelf niet goed een idee had wat ik nou eigenlijk wou kon ik rustig overleggen met degene die mij hielp (sorry naam vergeten :)). Door haar enthousiasme er helemaal van overtuigd dat het eindresultaat mooi zou worden, en dat was het ook! Tussendoor nog wat styllingtips gekregen waardoor mijn haar elke dag goed uit ziet. Nog steeds erg blij mee.
Marit
Marit
19/11/2020
Berino is een plek waar ze net dat stukje verder voor je gaan. Het personeel heeft oog voor detail en je wordt hier uitstekend geholpen! Professioneel advies en uitvoering.