Gevoelige huid door chemotherapie, bestraling of intensieve medicatie

Bestralingen, chemotherapie of intensieve medicatie drogen de huid uit en maken de huid wordt vaak overgevoelig. De huid kan schilferig worden of geïrriteerd. In sommige gevallen kan de huid ook gaan jeuken. Er gebeurt dus veel met uw huid.

Bij ons in de salon bieden wij een totaal concept, wij vinden het ontzettend belangrijk dat u er tijdens een chemokuur of het ondergaan van zware bestraling goed en verzorgd uitziet. Daarnaast is het belangrijk om de huid met de juiste producten te verzorgen zodat u minder last heeft van een geïrriteerde huid. Wij kunnen u helpen tijdens deze heftige periode, bij aanschaf van een haarwerk krijgt u van ons namelijk een bon om kennis te maken voor een intake met onze medical Skin Care specialist voor een unieke gezichtsbehandeling.

Wij werken met de producten van IK Skin perfection. Bij de ontwikkeling van IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt.

Contact opnemen
berino-huid
berino-natural

Wij kiezen bewust. Daarom bieden we niet alleen producten aan om de huid preventief gezond te maken of te houden, maar bieden we ook een gezichtsbehandeling aan, speciaal afgestemd op uw huid.

Een gezichtbehandeling waarin de Medical reflex massage centraal staat, versterkt het immuunsysteem, activeerd de spieren en zenuwen, doorbloeding op de huid word gestimuleerd, zorgt voor een gezonde uitstraling en u voelt zich fitter en uitgerust.

Wij zullen er alles aan doen om je huid zo comfortabel mogelijk te maken tijdens je behandeling

Wij zeggen altijd:
Zorg kan niet zonder beauty.
Voel je goed – voel je mooi – en je herstel zal iets gemakkelijker gaan.

Huidverzorging bij chemotherapie, intensieve medicatie en bestraling

De Silky Organic Recover Box, speciaal ontwikkeld om te gebruiken voor, tijdens en na een chemobehandeling, intensieve medicatie en zélfs bestraling.

Wij kiezen bewust om stoffen te mijden die de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen. Denk aan metalen bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld Aloë Vera.

De unieke geformuleerde producten zorgen dat de pH waarde van de huid (5,5) en de huidflora in optimale balans komen. Ze voorkomen hiermee uitdroging en irritatie. Ook worden de slechte bacteriën gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is dus belangrijk om de pH-waarde in balans te houden. Hoe hoger de pH-waarde des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. En dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.

Bij de ontwikkeling van de Medical Collection is er gekeken naar de strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Alle producten zijn voorzien van het NO-label, dus bevatten geen huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen.

Contact opnemen
recover-box
Lisa Teigeler
Lisa Teigeler
07/03/2021
Wat een super salon! Erg fijn en vriendelijk geholpen, met een fantastisch mooi eindresultaat! Toppers!
Yvonne Peul
Yvonne Peul
03/03/2021
Fantastisch team, klantvriendelijk, kortom heerlijk genieten!! En natuurlijk Coronavriendelijk!!
Janke Jepma
Janke Jepma
03/03/2021
Fijne salon, goed advies, prettige sfeer, weer heerlijk nieuw kapsel en kleur
Hennie Blomsma
Hennie Blomsma
22/02/2021
Top bedrijf. Voor mij nummer 1 in haarwerken.
Anna Huizenga
Anna Huizenga
09/12/2020
Altijd weer prima.
Judith Deinum
Judith Deinum
23/11/2020
Ik ga altijd naar de schoonheidsspecialiste van Berino, wat helemaal top is. Laatst voor het eerst naar de kapsalon geweest. Zeer vriendelijk/leuk/professioneel geholpen. Omdat ik zelf niet goed een idee had wat ik nou eigenlijk wou kon ik rustig overleggen met degene die mij hielp (sorry naam vergeten :)). Door haar enthousiasme er helemaal van overtuigd dat het eindresultaat mooi zou worden, en dat was het ook! Tussendoor nog wat styllingtips gekregen waardoor mijn haar elke dag goed uit ziet. Nog steeds erg blij mee.
Marit
Marit
19/11/2020
Berino is een plek waar ze net dat stukje verder voor je gaan. Het personeel heeft oog voor detail en je wordt hier uitstekend geholpen! Professioneel advies en uitvoering.