Gevoelige huid door chemotherapie, bestraling of intensieve medicatie

Bestralingen, chemotherapie of intensieve medicatie drogen de huid uit en maken de huid wordt vaak overgevoelig. De huid kan schilferig worden of geïrriteerd. In sommige gevallen kan de huid ook gaan jeuken. Er gebeurt dus veel met uw huid.

Bij ons in de salon bieden wij een totaal concept, wij vinden het ontzettend belangrijk dat u er tijdens een chemokuur of het ondergaan van zware bestraling goed en verzorgd uitziet. Daarnaast is het belangrijk om de huid met de juiste producten te verzorgen zodat u minder last heeft van een geïrriteerde huid. Wij kunnen u helpen tijdens deze heftige periode, bij aanschaf van een haarwerk krijgt u van ons namelijk een bon om kennis te maken voor een intake met onze medical Skin Care specialist voor een unieke gezichtsbehandeling.

Wij werken met de producten van IK Skin perfection. Bij de ontwikkeling van IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt.

Contact opnemen
berino-huid
berino-natural

Wij kiezen bewust. Daarom bieden we niet alleen producten aan om de huid preventief gezond te maken of te houden, maar bieden we ook een gezichtsbehandeling aan, speciaal afgestemd op uw huid.

Een gezichtbehandeling waarin de Medical reflex massage centraal staat, versterkt het immuunsysteem, activeerd de spieren en zenuwen, doorbloeding op de huid word gestimuleerd, zorgt voor een gezonde uitstraling en u voelt zich fitter en uitgerust.

Wij zullen er alles aan doen om je huid zo comfortabel mogelijk te maken tijdens je behandeling

Wij zeggen altijd:
Zorg kan niet zonder beauty.
Voel je goed – voel je mooi – en je herstel zal iets gemakkelijker gaan.

Huidverzorging bij chemotherapie, intensieve medicatie en bestraling

De Silky Organic Recover Box, speciaal ontwikkeld om te gebruiken voor, tijdens en na een chemobehandeling, intensieve medicatie en zélfs bestraling.

Wij kiezen bewust om stoffen te mijden die de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen. Denk aan metalen bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld Aloë Vera.

De unieke geformuleerde producten zorgen dat de pH waarde van de huid (5,5) en de huidflora in optimale balans komen. Ze voorkomen hiermee uitdroging en irritatie. Ook worden de slechte bacteriën gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is dus belangrijk om de pH-waarde in balans te houden. Hoe hoger de pH-waarde des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. En dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.

Bij de ontwikkeling van de Medical Collection is er gekeken naar de strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Alle producten zijn voorzien van het NO-label, dus bevatten geen huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen.

Contact opnemen
recover-box
marwin talsma
marwin talsma
28/03/2023
Wat een top bedrijf, 1 woord geweldig
Kim Talsma
Kim Talsma
28/03/2023
Kom al jaren bij dit bedrijf, altijd tevreden naar huis met een goed geknipt kapsel.
Dyon Talsma
Dyon Talsma
28/03/2023
Fantastisch bedrijf! Enorm tevreden.
Hanneke van Tienhoven
Hanneke van Tienhoven
20/01/2023
In september kwam ik met heel dun naar op mijn achterhoofd voor een haarstukje. Bertina's advies: Doe eerst een kuur. Dat heb ik gedaan. In december had ik nieuwe dennennaald lange haren erbij. In januari al een bos haar. Super bedankt!
Marijke Kramer
Marijke Kramer
03/01/2023
Vanochtend weer een fijne professionele gezichtsbehandeling gehad bij Angela en daarna een mooie korte coupe met een toner om mijn eigen grijze 😉 haar op te frissen door Corrie. Ik ben weer helemaal fris en fruitig! En blij met Angela en Corrie!
Titia
Titia
14/12/2022
Gezellige zaak met bekwaam vriendelijk personeel. Voor het eerst haarextensions, goede uitleg en erg tevreden.
Marieke
Marieke
01/12/2022
Berino is My happy place 💖. Ik voel mij altijd welkom en gezien als klant. De huid- en haarspecialisten zijn echte toppers in hun vak en laten mij de beste versie van mezelf voelen!