Grote collectie haarstukjes

Heeft u last van dunner wordend haar? U bent niet de enige, want dunner wordend haar bij vrouwen komt vaker voor dan u denkt. Het haar kan onder andere dunner worden door Alopecia, chemische behandelingen, styling met verhitte apparaten, stress of medicatie. Maar het haar wordt bij vrouwen ook vaak dunner door hormonale veranderingen zoals in de overgang.

Ons doel is een vrouw weer vrouw laten voelen en wij kunnen u daarmee helpen doormiddel van ons uitgebreide assortiment haarstukjes voor dames met verschillende bevestigingsmogelijkheden op het haar of op de hoofdhuid. Van synthetisch tot een echt haarstuk. Wij adviseren u graag welk haarstuk het meest geschikt is voor u.

Contact opnemen

Wat is een haarstukje?

Een haarstukje is een kunstmatige haardos. Er kunnen hiermee gedeeltes van het hoofd bedekt worden bij mannen of vrouwen die last hebben van dunner wordend haar of overmatig haaruitval. Op deze manier kan het haar meer volume en een voller aanzicht gegeven worden en camoufleert het kalende plekken. Naast syntetisch haar kan er ook echt haar worden gebruikt. Haarstukjes die gemaakt zijn van echt haar zien er over het algemeen iets natuurlijker uit. Een haarstukje kan handgemaakt (geknoopt) worden of machinaal geproduceerd, hierdoor kunnen de prijzen van haarstukjes nogal verschillen.

Beschadigt een haarstukje het eigen haar?

Een haarstukje zorgt niet voor beschadiging van het eigen haar. De haargroei wordt door het dragen van een haarstukje namelijk niet nadelig beïnvloed. Het is wel belangrijk dat het haarstukje op de juiste manier wordt bevestigd en dat de juiste producten worden gebruikt.

Hoe wordt een haarstukje bevestigd?

Haarstukjes kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Elke bevestigingsmethode is erop gericht dat het haarstuk stevig vastzit en niet wegwaait of van het hoofd valt. Permanente bevestiging is een uitkomst als iemand niet steeds met het haarstuk bezig wilt zijn. Naast permanent kan het haarstukje ook flexibel worden bevestigd. Bij deze methode kan iemand zelf het haarstukje bevestigen en verwijderen. Daarmee kan iemand zelf bepalen wanneer het haarstukje gedragen wordt. Flexibele bevestiging gebeurt met speciale kammetjes die aan het eigen haar worden bevestigd.

Hoe lang gaat een haarstukje mee?

De levensduur hangt af van de manier waarop het haarstukje wordt verzorgd en hoe er met het haarstukje om wordt gegaan. Haarstukjes die gemaakt zijn van echt haar gaan vaak wat langer mee dan haarstukjes van synthetische materialen. Vaak wordt een haarstukje jaarlijks vervangen.

Wat anderen zeggen over Berino Care

“Ik heb de service van Berino Care als uitstekend ervaren. Er hangt een prettige, gezellige sfeer. Het uitzoeken van het juiste haarstukje verliep gezellig en ik ben erg professioneel geholpen. Ik kom graag bij Berino Care voor de verzorging van mij haar. Ik zou Berino Care dan ook zeker aanbevelen.”

Gerda Wiegman

Wendy Westerhof
Wendy Westerhof
03/05/2022
Na Corona te hebben gehad in December enorme last van haaruitval. Door een prima advies van Bertina de eigenaresse van de zaak enorm goed geholpen. Er werd op microscopisch niveau gekeken naar mijn hoofdhuid en haar en aan de hand daarvan werd er een behandel plan gemaakt met producten van Medicuticals. Deze producten zijn geschikt voor speciale behandelingen waaronder ook extreme haaruitval. Inmiddels is de haaruitval gestopt en hoop ik dat mijn dikke bos weer terug komt. Ik blijf voorlopig deze producten wel gebruiken.
Kirsten Grobben
Kirsten Grobben
16/02/2022
Kom al jaren bij dit pracht bedrijf. Lief,vriendelijk en zeer deskundig personeel. Alles wat je nodig heb onder één dak.Of je nu komt voor een haar behandeling,gezichtsbehandeling,nagelbehandeling het is allemaal aan te bevelen.Kwaliteit is top.Zeer ontspannende beleving.Alles klopt met elkaar.
Emma Maalder
Emma Maalder
15/02/2022
Geweldige ervaring, alle tijd een aandacht, prachtig resultaat!
Femke Bouwer
Femke Bouwer
01/02/2022
Je wordt als een gast helemaal verwend. Super service.
Jolanda Hienekamp
Jolanda Hienekamp
23/01/2022
In 1 woord; super! Een zeer deskundig team van lieve dames die je altijd stralend weer de deur uit laten gaan. Na een operatie kreeg ik last van haar uitval maar dankzij Berino altijd er netjes en verzorgd bij gelopen, in het begin een haarstuk en nu de extensions. Hierin altijd deskundig advies gekregen en is er keer op keer gezocht naar een passende oplossing, ook om mijn eigen haar weer gezond en vitaal te krijgen. Ook een aantal keer bij de schoonheidsspecialiste geweest, ook hier goede adviezen en tips meegekregen en bovendien een heerlijk verwen momentje! Je voelt je meteen weer helemaal mens. Voor mij nooit meer een andere salon!
Doetie Beijert
Doetie Beijert
09/12/2021
Begin dit jaar ontzettend veel last van schilfers, haaruitval en jeuk. Van de huisarts recept gehad, vervolgens dermatoloog bezocht die weer iets anders voorschreef... niets hielp 🙁 M'n kapster heeft mij getipt over Berino in Grou. Vervolgens een afspraak gemaakt. Na een analyse van m'n hoofdhuid is er een 5 stappen gemaakt met producten van Mediceuticals. Na 2 weken gebruik was er wonder gebeurd ! Hoofdhuid was nagenoeg schoon en nu na een half jaar zijn al m'n hoofdhuidproblemen voorbij en heb ik mijn "eigen" bos haar terug. Natuurlijk gebruik ik nu alleen nog de producten van Mediceuticals. Bertina natuurlijk nog enorm bedankt voor de professionele en vriendelijke behandeling *TOP*
Eva Falke
Eva Falke
25/08/2021
Ik ging langs voor een borstprothese. Ontzettend prettig geholpen, ik kan het iedereen aanbevelen (eh die een borstprothese nodig heeft hè, anders wordt het zo druk in je bh 😉).
Suzanne Dijkstra
Suzanne Dijkstra
22/05/2021
Bij elk bezoek wordt je warm verwelkomd door een top team. Ze weten zich perfect te verdiepen in de klant.