Gespecialiseerd in het plaatsen van hairextensions

Bij Berino Care werken wij met verschillende merken extensions die hun eigen voordelen hebben. Wilt u graag weten wat er mogelijk is met onze extensions, hoe u lengte of volume hiermee kunt creëren en wat de kosten hiervan zijn? Dan kunt u het beste een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek zodat we uw haar kunnen bekijken en wat er nodig is om uw wens te realiseren. Het is niet mogelijk om via de mail of telefoon een prijsindicatie te geven omdat elk haar weer anders is.

Contact opnemen

Hairtalk hairextensions

Met Hairtalk extensions kun je je eigen haar verlengen, volume geven of mooie kleuraccenten.

Waarom Hairtalk:

  • Het Hairtalk Extension systeem is een haarvriendelijk systeem waarmee in 45 tot 60 minuten een complete haarverlenging en/of –verdikking kan worden ingezet.
  • Meer lengte, meer volume en schitterende kleureffecten.
  • Bij het inzetten van Hairtalk wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur óf hitte óf chemicaliën die het haar kunnen beschadigen.
  • Hairtalk wordt pijnloos bevestigd en biedt een optimaal draagcomfort. Onschadelijke, hypoallergene tapebevestiging die per keer 6 tot 8 weken kunnen worden gedragen.
  • Hairtalk Extensions zijn herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik. Ze gaan 8 tot 12 maanden mee.
  • Dunste en lichtst mogelijke inzetbasis, voor de meest onzichtbare haarverlenging en/of – verdikking.
  • Ongeëvenaarde haarkwaliteit voor maandenlang mooi en zijdezacht haar dat zijn massa, glans en levendigheid behoudt.
  • Veelzijdige kleurencombinaties zonder extra kosten.
  • Een geweldig kapsel in een handomdraai. Van een korte coupe naar lange lokken. Of van dun naar dik haar. Hairtalk creëert een verpletterende, individuele uitstraling voor elke vrouw bij ieder haartype.
  • Hairtalk wordt alleen aangeboden door gecertificeerde professionals die elke keer weer een perfecte kwaliteit garanderen.

Plaatsen en te herplaatsen
De tape extensions zijn eenvoudig en snel te plaatsen en herplaatsbaar. Bij een goede verzorging blijven ze 6 tot 8 weken in het haar zitten.

Verzorging van de Hairtalk extensions thuis
De verzorging van tape extensions is anders als die van hairextensions. Bij tape extensions gebruikt u shampoo of conditioner alleen in de punten van het haar. U mag het haar ook nooit nat borstelen.

Greath Lengths hairextensions

Greath Lengths zijn losse extensions van 100% natuurhaar die we kunnen plaatsen voor verlenging of opvulling voor meer volume deze worden geplaatst door de Ultrasonic 5000. Deze machine is voorzien van een speciale tang die werkt op ultrasone vibraties. Deze trillingen maken de keratine soepel, zodat door een plooi- of rolbeweging de extensions aan het eigen haar worden vastgemaakt. Een mijlpaal in de geschiedenis van de systemen voor haartoevoeging. Great Lengths verlegt de grenzen verder dan de traditionele systemen. Koud toegepast, nauwkeurig, duurzaam, kortom: revolutionair, maar vooral: veilig en snel.
Door de gebruikte spitstechnologie, die ontworpen is om de haartoevoeging er zo natuurlijk mogelijk te laten uitzien, is de toepassingstechniek al net zo geslaagd als de kwaliteit van de haren. De Ultrasonic 5000 is een exclusief toestel, dat onvergelijkbare voordelen biedt voor de kapperssector: het is met name volledig veilig voor de klant.De koude toepassing biedt de mogelijkheid om de aanhechtingspunten van de extensies egaal, klein en fijn te maken. Maar tegelijk zijn ze praktisch gezien ook volledig onzichtbaar, aangenaam om te dragen en perfect in de haren van de klant geïntegreerd.

Balmain Double Hair

Double Hair is een herbruikbaar verlengsysteem gemaakt van 100% natuurlijk haar. Elke strip bevat 3 lagen haar waardoor er direct volume en lengte wordt gecreëerd. De Double Hair applicatie wordt geplaatst d.m.v. ringetjes waardoor het comfortabel te dragen is.

Herplaatsen Double Hair

Wij geven het advies om de Double Hair om de 6 tot 8 weken door ons te laten omhoog plaatsen.

marwin talsma
marwin talsma
28/03/2023
Wat een top bedrijf, 1 woord geweldig
Kim Talsma
Kim Talsma
28/03/2023
Kom al jaren bij dit bedrijf, altijd tevreden naar huis met een goed geknipt kapsel.
Dyon Talsma
Dyon Talsma
28/03/2023
Fantastisch bedrijf! Enorm tevreden.
Hanneke van Tienhoven
Hanneke van Tienhoven
20/01/2023
In september kwam ik met heel dun naar op mijn achterhoofd voor een haarstukje. Bertina's advies: Doe eerst een kuur. Dat heb ik gedaan. In december had ik nieuwe dennennaald lange haren erbij. In januari al een bos haar. Super bedankt!
Marijke Kramer
Marijke Kramer
03/01/2023
Vanochtend weer een fijne professionele gezichtsbehandeling gehad bij Angela en daarna een mooie korte coupe met een toner om mijn eigen grijze 😉 haar op te frissen door Corrie. Ik ben weer helemaal fris en fruitig! En blij met Angela en Corrie!
Titia
Titia
14/12/2022
Gezellige zaak met bekwaam vriendelijk personeel. Voor het eerst haarextensions, goede uitleg en erg tevreden.
Marieke
Marieke
01/12/2022
Berino is My happy place 💖. Ik voel mij altijd welkom en gezien als klant. De huid- en haarspecialisten zijn echte toppers in hun vak en laten mij de beste versie van mezelf voelen!