Haar- en hoofdhuidproblemen

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in diverse haar- en hoofdhuidproblemen. U kunt bij Berino Care kosteloos een afspraak maken voor een haar- en hoofdhuidanalyse. Tijdens deze haar- en hoofdhuidanalyse wordt er gebruik gemaakt van de Mediscope. Deze Mediscope vergroot tot 200x en hierdoor krijgt u een goed beeld van de oorzaak van uw haar- of hoofdhuidprobleem. U kunt tijdens deze analyse mee kijken op het scherm zodat u de uitleg en onderbouwing zelf ook goed begrijpt. U kunt bij ons terecht als u last heeft van bijvoorbeeld:

Contact opnemen

Haar- en hoofdhuidbehandeling

Nadat uw haar en hoofdhuid is geanalyseerd wordt u behandeld met behulp van de Tricho Therapy Expert. Met dit apparaat zijn we in staat om diverse haar- en hoofdhuidproblemen te behandelen.

Het apparaat beschikt over de volgende technologieën:

  • PDT-systeem (photodynamische therapie/laserbehandeling)
  • Waterstofzuivering (hydrabrasie)
  • Zuurstofinfusie (zuurstofbehandeling)
  • Ultrasound therapie
  • Mesotherapie met geconcentreerde zuurstof
  • Cavitatie-peeling en sonoforese
  • Midrodermabrasie
  • Bipolaire radiofrequentie

Deze technologieèn kunnen worden ingezet bij het behandelen van diverse haar- en hoofdhuidproblemen. Wilt u meer weten over de behandeling met de Tricho Therapy Expert? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Mediceuticals

Unieke verzorgingsproducten

Nadat wij het haar en de hoofdhuid hebben bekeken kunnen wij het probleem vaststellen en u voorzien van een behandelplan met een bijpassend productadvies. Wij werken met de producten van Mediceuticals.

Dit merk ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Er is voor ieder haar- en hoofdhuidprobleem een speciale lijn ontwikkeld.

De producten van Mediceuticals worden verkocht via gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode. Onze medewerkers volgen jaarlijks de trainingen van Mediceuticals.